вторник, 14 юли 2015 г.

It's a dinosour bday party! Боби на 3 години!

На 11 юли тази години се навършиха 3 години от раждането на нашето малко голямо момченце! Толкова съм щастлива и така трепетно очаквахме този ден, защото е още една стълбичка към порасването на детенцето ни. От една страна е тъжно, че вече си нямам бебе, а малък философ, който знае всичко и не спира да задава въпроси, но от друга страна виждаме резултатите от възпитанието и усилията, които полагаме в отглеждането му.
Това писмо е за теб, детето ми...

Скъпи Боби,
ти порасна с още една година. Как бързо времето лети и колко много се промени през изминалото време. Не мога да повярвам, че до мен седиш ти - едно голямо момче, което разбира всичко, води разговори с мама и тате почти на всякакви теми; пее песни, разказва приказки, задава въпроси от сорта на: 'Защо небето се сърди и гърми?' Защо ме обичаш? Може ли да хапна нещо сладко? Може ли да ме заведеш на море в Гърция и т.н. Сега не ми идват на ум всичките ти мъдри въпроси и питания.
Най-хубавото на тази възраст (всъщност има много хубави неща) е, че осъзнаваш връзката си с нас, казваш ни, че ни обичаш, целуваш ни, прегръщаш ни и се радвам безумно, че си толкова любвеобилен. Вече караш колело, тротинетка, владееш и най-сложните двигателни движения като катерене по тесни стълбички и висене с главата надолу; осъзнаваш кога са почивните дни и няма да си на градина; различаваш добро от зло; използваш важни думи като благодаря и съжалявам; научих те да се извиняваш, когато си сгрешил и в погледа ти дори личи горчивината и вината ти. Ти порасна толкова бързо и толкова много за една година, че чак не мога да го проумея... и все пак за мен си оставаш малкото ми бебенце, което ухае божествено и дава най-сладките целувки.
Стига толкова с обясненията.. мога да пиша още много за живота с теб, но предпочитам да споделя малко снимки и от партитоооо! Тази година бяхме подготвили динозавърско парти за теб... за жалост по път към Смолянските езера, където беше партито, изцапа динозавърската блузка с бонбон и тоалетът ни не беше по дрескод, но пък всичко останало се получи по план. Веселбата беше голяма, играхте много с твоите приятели и братовчеди, а накрая чичо Бебе беше подготвил за теб голяма изненада - любимата ти заря!!!!



поканата

поканата - отворена







любимите на децата желирани бонбони + подарък яйце, от което се излюпва динозавър






















танц с лента, изпълнен от Стили

оцветяване на гипсови фигурки-динозаври



















Честит рожден ден, Боби! Обожаваме те! Благодарим ти, че точно ти си нашето момче! Расти здрав, все така умен, любознателен, щур и буен! Пожелавам ти най-прекрасното детство и ще се постараем да е такова. Бъди винаги до нас, момчето ни. Гордеем се с теб!



благодаря ви, че се отбихте...


събота, 4 юли 2015 г.

Camping Natura - Greece

Едно хубаво приключение през Юни в съседна Гърция... плаж, море, каравана, деца, хапване, пийване, природа... какво му трябва на човек повече!
















































благодаря ви, че се отбихте...