Необходими продукти:
паста по желание (фузили, талиатели...)
шепа орехи нарязани на ситно
1 глава пресен зелен чесън
1 глава пресен зелен чесън
250 мл сметана за готвене
200 гр пресни печурки
малко сол
малко черен пипер
малко олио
малко сол
малко черен пипер
малко олио
Сварете пастата. Отделно пригответе соса по следния начин: в 2 с.л. олио (не зехтин, защото напоследък чувам, че не е подходящ за терм. обработка) запържете нарязания чесън. Прибавете нарязаните гъби. След като се запържат добре, долейте сметаната. Накрая добавете орехите. Овкусете със сол и черен пипер. И вашият сос е готов. Смесете с вече сварената и оцедена паста. Насладете се на божествения вкус... Добър апетит!
благодаря ви, че наминахте...
Няма коментари:
Публикуване на коментар