неделя, 21 април 2013 г.

Очакваме те лято!

Ех, надявам се вече времето трайно да се затопли, за да можем да излезем от зимната летаргия и да прекарваме времето си навън. 
За тези, които имат бебе (дете) знаят, че е трудно да го държиш затворено вкъщи по цял ден и да му измисляш забавления... По едно време и на майката и на детето им 'изпушват китарите'! Та затова предполагам всяка майка се моли за хубаво време, за да може да разнообразява детето си на детски площадки, в паркове и въобще сред природата! А колкото по-голямо става бебето, от толкова повече забавления се нуждае. Вкъщи му става тясно, скучно и еднообразно. Например, има дни, в които Боби не може да понася нито една от стаите, не си иска играчките и ги хвърля пренебрежително, мрънка буквално по цял ден... с две думи душата му се стяга между четири стени. А представете си - денят му започва в 7 сутринта и завършва към 9 вечерта - тези около 11-12 часа (без дневния сън) трябва да му създавам игри и забавления!!!
 Затова съм особено щастлива, че сме на прага на лятото, когато ще се наслаждаваме на всички дадености на природата - слънце, море, планина!
Напоследък имаше няколко страхотни, топли дни, от които се възползвахме и прекарахме буквално часове навън (да не кажа и целите дни) и малкият човек определено се чувстваше страхотно!




С най-добрия приятел - Симеон!




Татковци




На количкитеее...




С Мони в колата :)




Бобо 'шофира' сред природата



Боби и цъфналата вишна




Мама и бебе




Лалета... лютеница.. дижонска горчица и още нещо... (благодаря ти Тони ;-))


Тати се грижи за прехраната

Онова 'още нещо', което споменах по-горе




Боби и десертът



благодаря ви, че се отбихте...

Няма коментари:

Публикуване на коментар