сряда, 17 октомври 2012 г.

Bumbo

От днес имам вече ново Bumbo столче! Да, това не е гърне, а столче ;)
Между другото в чужбина тези столчета са много популярни, но в БГ все още не са толкова. Столчето помага на бебето да се научи да сяда, като разработената му от педиатри форма, осигурява на гръбчето и таза комфорт, без опасност. Столчето е подходящо за използване от момента, в който бебчето умело си държи главичката изправена, тоест мускулите на шийката са здрави и се използва до около 10 кг. на бебчето. И ние се сдобихме с такова столче, първо за да се научи Боби да сяда, и второ, защото в един момент на малчугана му писва да лежи, иска да оглежда света от седнала позиция (или права, когато го носим напред-назад) и му е скучно в леглото, активната гимнастика и шезлонга.

Столчетата се предлагат и с трей (масичка) като допълнителен аксесоар, а освен това има и различни cover (покривала), за да изглежда Bumbo по-шарен и уникален. Абе нещо като iphone ви - с всички аксесоари към него :)

Внимание: никога не оставяйте бебето си само в столчето върху висока мебел - диван, маса, легло, защото може да се преобърне. Предназначено е за нивото на земята :)
Пример:

източник: www.mommylivingthelifeofriley.com
 
Източник: www.babyonthemove.co.nz


 
 
 
 
 
 
 
благодаря ви, че наминахте..

Няма коментари:

Публикуване на коментар