сряда, 24 октомври 2012 г.

Напоследък...

...се случиха някои не толкова приятни неща свързани със здравето ни, слава Богу нищо сериозно, та така и не ми остава време да пиша тук... Когато се случва дори и най-малката беда на теб или ближния ти, сякаш буреносен облак е надвиснал над ежедневието ти. За съжаление, животът не е само радости, хубави снимки и усмивки, а ни поставя пред изпитания, които трябва да преодолеем.
Надявам се скоро да преминат и отново да се радваме само на красиви мигове. Когато човек го сполети нещо неприятно, осъзнава важността на здравето и как нищо друго няма значение. Наистина е така - здравето означава щастие, усмивки, любов, радост!

Боби е здрав и щастлив и това е най-важно. Нещото, за което се моля всеки ден, е той да е добре, защото е малък и крехък, а ние - 'големите' имаме повече сили и опит да преодолеем трудностите и трябва да ги преодоляваме, за да можем отново да се усмихваме, без да се тревожим.

Това е послание и към всички вас, които четете сега... радвайте се на здравето на вас и семействата ви. Оставете дребните сплетни и скандали зад гърба си и не се затормозявайте с глупости. Откривайте красотата в малките неща - това е моята философия за добър живот.



благодаря ви, че наминахте...

Няма коментари:

Публикуване на коментар