сряда, 10 октомври 2012 г.

Магазинчето

Мисля, че ви бях споменавала с какво се занимавам напоследък... ако пък не съм, сега ще го направя. Започнахме малък бизнес с едно магазинче за дрешки (или парцалки, както казва мъжо ;)). Истината е обаче, че съвсем не са парцалки, а качествени (и на достъпни цени) по-нестандартни (атипични) дрехи за Него и Нея. Ако ви е писнало да сте едни от всички по улиците и искате да се отличавате от тълпата с уникален стил, чакаме ви в магазинчето.

Тъй като знам, че читателите ми са предимно от женски пол, нека кажа, че сред дамските ни колекции преобладават единични бройки на туники, дънки, панталони, рокли, блузи, якета, жилетки, поли, ризи... някой друг интересен аксесоар - плик, чорапогащник, шал, шапка. Та, исках да кажа (нека използвам този канал за безплатна реклама), че ми е писнало от шир-потреба, та затова реших да си направя магазинче с по-шантави дрешки, за да не ходим като в униформи по улиците - всички облечени в zara, bershka (нищо лично) и т.н. Линията за мъже също предлага вариация от модели на дънки, ризи, блузи, t-shirts, якета, също предимно в спортно-елегантен стил.

Внос от различни страни са дрехите, и се подбират една по една. Държим да са с хубава кройка, с качествени платове, конци, копчета и т.н. и в актуални за сезона цветове и модели. А и най-вече, ориентирани в спортно-елегантна линия - за ежедневието, casual дни в офиса, клуб, ресторант... или просто разходка.

Магазинчето се намира в центъра на Варна, на гърба на х-л Черно море, в уличката зад Тропс къщата. Самата уличка е Баба Рада No8. Табелката на магазина гласи JEANS.

Колкото до интериорния дизайн на самия магазин, все още правим подобрения. Решен е в смесица от модерно стъкло и метал от една страна и винтидж мебели и декорация от друга страна.







И тъй като вие, читателите ми, сте специални, предлагам на вашето внимание следното промоционално предложение - ОТСТЪПКА ОТ 30% НА ВСЕКИ ЗАКУПЕН АРТИКУЛ от магазина (с изключение на вече намален). Необходимо е само да си разпечатате ваучера по-долу и да го представите в магазина.
 
 
кликнете с десен бутон върху ваучера и изберете Print
 
Следете статиите със заглавие 'Магазинчето', където периодично ще обявявам специални предложения за вас :)
 
Ако имате каквито и да са въпроси или коментари, не се колебайте да се свържете с мен чрез полето за коментари по-долу.
 
 

благодаря, че се отбихте...

Няма коментари:

Публикуване на коментар