петък, 8 март 2013 г.

Напоследък...

се случват разни неща :) Посрещнахме първата Баба Марта на Борис във Варна. Тези няколко месеца, прекарани в планината при родителите ми, бяха прекрасни! Но да не забравяме, че трябва и да се работи все пак. Карахме ски, седяхме на топличко край каминката, пихме винце, бабите и роднините се радваха на малкия... и така минаха най-тежките зимни месеци. Той наистина порасна много, докато бяхме там. Сега предстои да расте край моренцето....


Първа Баба Марта

Няколко дни преди да се приберем във Варна, имахме и страхотно приключение с моторни шейни. Незабравимо изживяване... единствено времето ни изигра лоша шега, защото се спусна гъста мъгла и застудя рязко... но пък си беше хубаво!









На път за Варна! Боби пътува много добре с кола. За първи път беше и в новото си столче. До този момент пътуваше легнал в коша за новородено, но вече е голям и се вози в столче за големи :) Между другото - много се кефи в него, играе си, спи и не мрънкоти :)




И вече във Варна... първи снимки край моренцето! Още е студено за по-дълги разходки, но силно се надявам скоро да сме по-дълго навън..






благодаря ви, че се отбихте....

Няма коментари:

Публикуване на коментар