вторник, 26 юни 2012 г.

Babymoon на морето

Привет след повече от седмица затишие. Седмица, в която определено ми липсваше блога и ежедневните истории, които споделям, но спонтанно решихме да пътуваме на Babymoon (последното пътуване на мама и татко преди да се появи бебето и многобройните безсънни нощи). Решението беше взето за секунди... 'Да се махнем от тук за седмица' - предложи Стефан и след половин час се отправихме към морето. За моя изненада си беше пуснал отпуск. Даже не очаквах, че това лято ще отидам до морето.... по разбираеми причини (напреднала бременност имам предвид). Имах нужда точно от това - да прекарам известно време с него, далеч от лудницата на столицата.

Това пътуване съвпада с 33 седмица от бременността ми (8 месец).. бебето вече доста ми тежи (ще пиша допълнително за тази седмица от бременността), но пък се чувствам добре като цяло и решихме да пътуваме.

Периодът е от 1 до 10 юни.. ранно хубаво лято в Бургас - родният град на Стефан. 30 градуса, безоблачно небе, божествен аромат на цъфнали липи, прекрасна морска градина, хладни тихи нощи, обезпокоени единствено от песни на чайки.

Програмата ни през тези дни беше абсолютно 'пенсионерска', както ще се убедите по-долу, но пък адаптирана за бременна жена и мъжа й, очакващи след месец първото си бебе... По-долу има галерия със снимки от лежерната ни ваканция.. прекарана предимно в малки кокетни ресторантчета под дебела сянка, по паркове и алеи. Не пропуснахме и сутрешните плажове.

Времето отлетя бързо, но успяхме да си починем добре на толкова хубаво и спокойно място. Последното пътуване преди официално да станем трима.


Романтична ваканция - само ние двамата.

33 гестационна седмица


Коремче в 33 седмица от бременността



Ние двамата



Пясък и море....



Мама в 33 седмица от бременността заедно с тати в Бургас

33 седмица бременна, морската градина Бургас
Стефан
Шкемби на плажа

33 седмица от бременността


33 седмица от бременността


Как тихо и спокойно е ранноюнското моренце...



И малко снимки от старите бургаски ленти... случайно попаднах на една изложба:


Модата в банските през 80-те









Спасители на плажа




благодаря ви, че се отбихте...

2 коментара:

  1. прекрасен пътепис и наистина прекраснен така да го наречем съвет за тези които много скоро ще стават майки да се възползват от тези последни дни и да се поглезат

    ОтговорИзтриване
  2. благодаря за милите думи!

    ОтговорИзтриване