вторник, 26 юни 2012 г.

Бебешки покупки 4

Продължава бебешкото пазаруване и няма изгледи да свършва! Всъщност, като се замисля, почти приключвам със списъка, който сама си съставих и ревизирах няколко пъти. За тези, които се интересуват какво съм купила до момента, ето няколко линка:






А какво купих през последния месец? Започвам с няколко покупки, които се присъединиха към линията ни Baby Rockstar :)



Текстилна торба с апликация черепче (за различни цели) от Bershka, цена около 6 лв.



Спален комплект с черепчета от www.3suisses.com Поръчах голям комплект и от него уших 2 бебешки (долни чаршафи, торба за завивка, калъфки и отделно поръчх калъфките по-долу пак от същия сайт. Тотал: 110 лв. с доставка.










Контейнери за съхранение на кърма 5 бр. с капачки + 1 биберон, 15.90 лв. от Chipolino.http://chipolino.com/

Протектори за зърна при кърмене, силиконови. 14.90, магазин Chipolino




70% етилов спирт и прахче за подсушаване и грижа за раничката на пъпчето на новороденото




Почистващи мокри кърпи Pampers




Шампоанче за коса и тяло и Хидратиращ лосион за тяло Mustela bebe. Още не мога да споделя впечатления, но линията им за бременни е супер, затова взех и 2 продукта като за начало за бебето. По-късно ще купя и слънцезащитата им. Продуктите ги има във всяка добра аптека. Тези двата конкретно ми струваха около 40 лв.

Комплект от 2 бархетни и 2 памучни пелени, най-обикновени и толкова практични - за 1000 нужди. 9 лв. от магазин Chipolino.http://chipolino.com/



Пелени за еднократна употреба Pampers, за новородено, размер 1


Класика в жанра - Крем против подсичане Бочко, около 5-6 лв. Има го във всяка аптека.




Бебешка ваничка за къпане Cam, около 40 лв., магазин Chipolino. Изглежда компактна, удобна и има отвор за оттичане на дъното. Надявам се да върши добра работа.
Шишета за хранене на Dr. Brown's. Стават и за водичка и чайче. Препоръчаха ми ги горещо. Още нямам лични впечатления, но ще споделя. Двете за около 30 лв. от магазин www.mothercare.com
Разработени със система срещу колики, газове и повръщане. Наподобяваща естественото кърмене система. Материал, който съхранява всички витамини в съдържанието.
Голяма възглавница за пътуване, на която ще сменя предназначението и ще използвам за кърмене. Хубавите възглавници за кърмене със специален пълнеж и подобна форма са доста скъпи, а с тази се сдобих само за 6 лв. от магазин Carrefour. Няма да е същата, но ще върши работа, надявам се...

 

благодаря ви, че наминахте....



Няма коментари:

Публикуване на коментар