неделя, 13 април 2014 г.

Неделен подарък

Подобно на повечето блогове (за да не изоставам от световните тенденции), започвам нова поредица от статии, които ще са посветени на подаръците! Да, тук ще подарявам неща, които са нови или малко използвани, но със сигурност в отлично състояние (няма да се отървавам от боклуците си) и които ще бъдат полезни на някои от вас. Така наречените giveways (подаръци) са ежедневна практика в по-големите световни блогове, та реших и аз да пробвам. Докато подреждах или по-скоро прибирах бебешките неща на Бобо, попаднах на някои интересни находки, които надявам се ще се харесат и на някои от вас.

Първият подарък, с които откривам новата си рубрика е мнооого интересен. Представям ви специалната възглавничка на Hipp, пълна с костилки от череши. Да, не се шегувам. Звучи странно, нали? Но тази възглавничка има чудати свойства.






1. Може да се затопли в печката (включена на 100 градуса) за 5-7 мин. и да се положи на коремчето на бебето срещу колики, болки, спазми. Приятният топъл компрес, който облекчава страданията на вашето малко.
2. Може да се изстуди във фризер за 30-45 мин. и да се използва като студен компрес за облекчаване на болки в главата, ухапвания от насекоми или контузии.

Моля, запознайте се с инструкциите за безопасност, които са прикрепени към възглавничката. Не е играчка и не оставяйте детето си да играе с нея. При неправилна експлоатация можете да предизвикате пожар. Винаги изпробвайте температурата на възглавничката преди употреба. Не се използва в случай на алергии и болести.

Този, който желае да получи вълшебната възглавничка, може да остави коментар под тази статия с данните си за получаване: име, точен адрес, телефон. Първият, който пише, получава подаръка. Изпращам за сметка на получателя по куриер или поща, при първа моя възможност.

Надявам се да ви хареса новата поредица от подаръци, очакват ви още много интересни изненади :)

Хубава неделя!

благодаря ви, че наминахте...

4 коментара:

  1. Много хубав подарък за бъдещи или настоящи мами на малки бебенца! Моето вече е голямо момиче, за това ще се радвам, ако някой наистина подходящ получи торбичката. А пък коментирам, за да не се чувства толкова самотен този пост - заслужава повече внимание!

    ОтговорИзтриване
  2. Да, и според мен подаръчето е интересно и полезно, но няма желаещи все още :) Иначе се радвам на коментара ви! И благодаря, че наминавате от тук :) Здраве на вас и цялото ви семейство, както и пожелания за хубав Великден! Поздрави

    ОтговорИзтриване
  3. Здравейте,
    поздравления за чудесната инициатива! :)
    Дали възглавничката още е налична?
    Поздрави,

    ОтговорИзтриване
  4. Здравейте Паулина! Да, налична е. Очаквам данните ви и начина, по който искате да я получите. Поздрави, Надя

    ОтговорИзтриване