вторник, 3 април 2012 г.

Джунджурии

Чудех се, дали тази тема да не бъде част от темата 'Бебешки покупки', но в крайна сметка, реших да бъде отделна тема, в която да пиша за всевъзможни бебешки джунджурии. Към тях причислявам кутийки за съхранение /така любими/, картички, рамки за снимки, държачи за залагалки, дървени фигурки и знайни и незнайни предмети, които ще се присъединят към ежедневието на нашето семейство, за да го направят по-шарено, лудо и комфортно. А защо не и ръчно изработени?

Много интересни за мен се оказаха кутийки, изработени от рециклиран груб картон, в които мога да съхранявам разни неща. Мисля, че са подходящи и за пъпчето на бебето, кичур от първата косичка и т.н. Стават и за подаръци на близки, в които да сложите нещо. Многофункционални. Затова побързах да ги купя. А цената? Символична за 6 броя.





Следваща находха: Моливник. От дърво. В него ще съхранявам различни бебешки пособия/инструменти като ножичка на нокти, термометър и др. дребни неща. Харесах и един дървен 'пиратски' термометър за стая... май ще се върна да го купя все пак... Моливникът е с фигурка количка и светофар. Весело.





Следва продължение..... 

Няма коментари:

Публикуване на коментар