четвъртък, 10 юли 2014 г.

2!

Денят ми започна в 5 сутринта - от вълнение! Събудих се изпълнена с еуфория, емоции, радост! Да, днес Бобо навършва 2 годинки! Моето момче порасна голямо! Цяла сутрин го целувам и прегръщам, казвам му как днес има рожден ден и ще получи много подаръци, ще черпи децата в градината с торта, а той ми казва "не икам ден ден" :) Не иска ден ден, защото си мисли, че е нещо страшно, свързано с детската :) Подарихме му люлка клатушка, който е един от многото подаръци...

Изминаха 2 години.... на 2 Бобо изглежда така: малко русоляво момченце с пухкави бузки и крачета и любознателни кафяви очи.. Умен, даже хитрец, което е наследил от баща си :) Емоционален - като реве, разбира целия квартал, като се смее и ме гушка, пак разбира целия квартал! Море от емоции, което е наследил от мен... Обича да играе с влакчета и да рисува... творческите му наклонности пак са наследени от мен, дано да продължава в тази насока. Като всяко момченце се интересува и особено много от коли, ключове за коли, камиони, багери и т.н. Понякога спираме на улицата да гледаме ремонти и може да ги гледа с часове... и аз гледам какво да правя... Обича животните, обича да е навън, с добро сърце е... Това е моето момче на 2!

Скъпи Боби, честит рожден ден!!! Бъди здрав, усмихнат, щастлив, играй много, не спирай да бъдеш повод за гордост за нас! Ти си най-ценното нещо, което сме постигнали в живота. Няма по-голям успех, по-важно начинание, по-скъпа награда от теб, малко сладко момче на мама и тати! Открихме щастието с теб! Обичаме те! Преди 2 години на този ден взех в ръцете си целия свят, цялата любов, цялата благодат, и никога няма да ги пусна! Безкрайно много те обичаме! Благодарим ти, че точно ти си нашето момче....

p.s. Довечера ще бъде КАУБОЙСКОТО парти по случай празника... отивам да украсявам двора :) До скоро!



Ето и видео, което показва Бобо на 2:




вижте още:




благодаря ви, че наминахте...

2 коментара:

  1. Chestit rojden den na malkoto vi momchence! Da e jiv i zdrav!
    Mnogo mi haresva bloga Vi. Az ot godini jiveia v Parij i minaloto liato toi mi pomogna da karam edna ne tolkova samotna bremennost. Moeto momchence e veche na 8 meseca, no prodaljavam da Vi sledia, daje probvah dve recepti:) . V nedelia si zaminavame ot Sofia, tuk sme veche na gosti.... Vesel praznik i prekrasno i nezabravimo liato!
    Eva

    ОтговорИзтриване
  2. Привет Ева! Благодаря много за милите думи и поздравленията. Много се радвам, че още една майка е част от това местенце тук и следи историите ми. Радвам се и за рецептите... много са простички и лесни, нищо особено и завъртяно. Надявам се и вашето момченце да расте здраво и не толкова палаво като моето, защото е много изморяващо, но май с момчетата е така!!! Наближавате годинка, голяма тръпка е първият рожден ден, дано да си изкарате добре. За съжаление сте чак в Париж и няма да можем да се срещнем лично, поне засега, но пък и виртуално не е зле :) Радвам се, че писахте, хората рядко се престрашават да пишат тук, но няма нищо неловко и страшно... може би сте вече с друг манталитет, взаимстван от чужбина, което е супер. Желая ви всичко най-хубаво, радвайте се на малките неща! Благодаря още веднъж, че минавате от тук... Поздрави!!!!

    ОтговорИзтриване